Szolgáltatásaink

Konzultáció, állapotfelmérés

Első alkalommal fogászati konzultációra várjuk Önt. Egy teljes állapotfelmérésre és szájvizsgálatra kerül sor, melynek során Ön megismerheti fogai állapotát, és lehetséges kezelésük módjait.

Szájhigiéniai kezelések

Vérzik a fogínye? Az egészséges fogíny nem vérzik, ezért előfordulhat, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani a szájhigiéniára. A szájhigiénia fenntartásával ugyanis megelőzhető a fogkőképződés, amely alapjául szolgál a későbbi fogszuvasodásnak és fogágy-betegségek kialakulásának. Személyes állapotfelmérő konzultációnk során erre is kitérünk! Előzze meg a bajt, kérjen időpontot már most!

Fogkő-eltávolítás

Évente egyszer, ha nincs egyéb fogászati panasza, a fogkövet érdemes eltávolíttatnia. A fogkő ugyanis nemcsak esztétikailag zavaró, hanem szàjhigiènè szempontból is hátrànyos, hiszen az alapja lehet a fogszuvasodásnak vagy fogágy-betegségeknek. Fogkő-eltávolításhoz figyelje akciónkat, mert jelentős összeget takaríthat meg! Kérjen időpontot most!

Fogfehérítés

Fehérebb mosolyra vágyik? Ahogyan sztárok makulátlan fogai, az Ön fogsora is lehet egészségesen fehér, amivel bátran és magabiztosan mosolyoghat! A fogak szembeötlőek, és állapotukból elég sok következtetést le lehet vonni a gazdájukról! Tegyen jó benyomást a gondosan ápolt fogaival!

Miért nem tökéletesen fehérek a fogai?
Kora előrehaladtával, és étkezési szokásaival, káros szenvedélyekkel a fogak elszíneződnek. A felületük apró hajszálrepedéseiben a cigaretta füstje, a tea, a kávé, és egyéb természetes vagy mesterséges színezők betelepszenek, és módosítják az eredeti fehér színt. Szürkés vagy sárgás fogaiból még azonban varázsolhatunk fehérebbet!

A legújabb, Amerikában kifejlesztett, már peroxidot nem tartalmazó fehérítő rendszerek, más néven a peroxidmentes fogfehérítés egyre nagyobb teret hódít, hiszen fogaink védelme kiemelt jelentőséggel bír.

Érdeklődjön bővebben az eljárás menetéről, akcióinkról, mely a fogfehérítéshez kötődik, és jelentkezzen időpontért már most!

Esztétikai fogászat

Esztétikus tömés készítése


Észrevétlen fogtömést szeretne letört vagy szuvas fogához? Az esztétikai fogtöméssel a saját fogához igazított  anyagok segítségével, azzal teljeseb megegyező esztétikus töméssel állítjuk helyre a fogszuvasodást, a letört vagy megrepedt fogakat illetve elváltozásokat. Kérje segítségünket, és a konzultációért időpontot!

Inlay, onlay


Talán páciensként nem ismeri ezt a speciális fogtömést, mégis fontos lehet. Az Inlay egy speciális fogtömés mellyel a hiányzó fogszövetet pótolják a fogorvosok. A nagyobb foghiányok, gyökérkezelt fogak megoldása lehet. Itt a tömést a fogtechnikus készíti el a fogorvos által kialakított és kitisztított fogról vett lenyomat után.

Ha a betétek kiterjednek a fogak csücskeire Onlayről beszèlünk.

Koronák és hidak


Hiányzik egy vagy több foga, és emiatt nem mer önfeledten nevetni, mosolyogni, beszélni? A foghiányok sőt, akár nagyobb kiterjedésű foganyaghiányok pótlására kiváló lehetőséget a koronák és hidak jelentik. Segítségükkel helyreállítható a rágóképesség, miközben esztétikailag is szebbé válik, kiegészül fogsora. Újra bátran mosolyoghat!

Mi a szerepe a koronának és mi a hídnak? Mi a kettejük közötti különbség?

A korona egységbe foglalja a fog korona részét, a hídpótlás pedig olyan megoldás, ahol a hiányt határoló fogakat vagy implantátumokat is be kell vonni a pótlásba, le kell csiszolni.

A tökéletes eredmény eléréséhez ajánljuk az alábbi megoldásokat: aranykerámia ,cobalt-crom-kerámia, a forradalmian új abszolút testbarát Auribond Noble nemes fémötvözetet, továbbá a fémmentes Cirkon-kerámia,pótlásokat. Kérdezze szakorvosunkat arról, hogy az Ön számára melyik megoldás lesz a legkedvezőbb!

Kombinált fogpótlások

Ha a meglévő fogai nem elegendőek önmagukban arra, hogy azokhoz rögzítsük a fogpótlást, vagyis jelentősen kiterjedt a foghiány, akkor fogorvosaink kombinált fogpótlást ajánlanak. A kombinált fogpótlás 2 részből áll: egy kivehető, részleges és egy rögzített fogpótlásból.

Kivehető fogpótlás - protézis

Nincsen már saját foga? Vagy, ami van, az már nem ép és nem elegendő ahhoz, hogy a rágóképességet biztosítsa? A beszéd zavartalansága miatt is vágyik a tartósan jó megoldásra?

Teljes foghiány esetén a kivehető műfogsor oldja meg ezeket a problémákat.

Implantáció

Elveszítette egy vagy több fogát? Ilyen esetekben szájsebészek egyre több esetben “pótgyökeret”, azaz implantátumot ültetnek be.

Hogyan működik az implantátum?

A szövetbarát implantátumra fix fogpótlást, koronát illetve hidat készítünk. Ezek az állcsontba beépített kiváló minőségű támasztékok alkotják az új rögzített fogpótlás stabil szerkezetét. A mai implantátumok szervezetbarát titánból, nemzetközi minőségi normák alapján készülnek. A fogimplantáció kortól független.

Az implantáció feltétele a megfelelő mennyiségű és minőségű csontállomány. Csonthiány esetén lehetőségünk van a csont felépítésére mesterséges csontpótló anyagokkal.

Rendelőnk a Alpha Bio implant rendszert használja. Nálunk elérhetőek a prémium kategóriás implantátumok kedvező áron, ÉLETHOSSZIG TARTÓ GARANCIÁVAL!

Bővebb információért, személyes állapotfelmérő konzultációért,várjuk hívását!

Sinus lift

Mi a Sinus lift eljárás, és hogyan kapcsolódik  a fogászati implantátumokhoz?

Kiknek az esetében kell alkalmaznunk?

A Sinus lift eljárás megoldást nyújt a nem implantálható területek implantálható tételére. Az implantáció behelyezése előtt, (amennyiben nincs elég vastag csontállomány), az arcüreg megemelése szükséges. A felső hátsó fogak területén az arcüreg közelsége megnehezítheti a beültetést, kedvezőtlen anatómiai viszonyok esetén ún."sinus lift " műtét válhat szükségessé. Ebben az esetben a csontpótlás az arcüreg nyálkahártyájának megemelése révén történik. Ez egy régóta biztonságosan alkalmazott megoldás a csont magasságának megnövelésére. Csontpótló beavatkozás történhet az implantátum elhelyezésével egy időben, vagy nagyon kedvezőtlen esetben az első lépés a csontpótlás, majd ennek gyógyulása után (6-8 hónap) történik az implantátum elhelyezése.

Fogszabályozás

Szabálytalan a fogsora? Ez zavarja Önt? Esetleg harapási rendellenséget, beszédzavart okoz, vagy csak kínos, ha mosolyog?

Fogszabályozással megszüntethetők a harapási rendellenességek, helyreállítható a szabálytalan fogsor.

A fogszabályozás nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a szájhigiénia fenntartásában is nagy jelentőséggel bír. Fogszabályozó kezelést gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt végzünk rendelőnkben.

Amikor az egészséges fogat mindenképp el kell távolítani a tökéletes és egészséges fogsorért, érdemes megnézni az alábbi videót a megnyugtató válaszért!

Rendelőnkben minden hétfő délelőtt és 3 hetente hétfő délután a fogszabályozás napja. Kolléganőnk szeretettel várja a gyermek és felnőtt érdeklődőket, kérjen időpontot most!